WIJNDOMEIN ALDENEYCK

 

 

Wijndomein Aldeneyck

In het hart van Beide Limburgen, in het pittoreske Maaslandse dorpje Aldeneik, vlakbij de cultuur- en terrasjesstad Maaseik ligt de 10 hectaren grote wijngaard van Karel en Tine Henckens-Linssen. Op een zonovergoten zuidoosterhelling langs de Maas met een voor wijndruiven uitstekende mineraalrijke kiezel- en grindterroir verbouwen zij met veel passie Pinot Blanc, Pinot Gris, Pinot Noir, Riesling, Chardonnay en een Mousserende Pinot Brut en Mousserende Chardonnay Brut.

Iedere zaterdag van 10 - 15 uur kan je onze wijnen, die meermaals tot beste Belgische wijn bekroond werden, proeven en/of kopen. In de zomerperiode van april tot en met september zijn we ook op vrijdag geopend van 10 tot 17 uur. Via het Fietsroutenetwerk Limburg ( knooppunt 24/25) passeer je het wijndomein Aldeneyck. De nieuwe bewegwijzerde wandelroute laat je wandelen en flaneren langs de Maaseiker wijngaarden. Boven in de degustatieruimte bieden wij degustaties aan voor grotere groepen. Wij hebben een 5-tal gidsen die de wijnliefhebbers rondgidsen door ons bedrijf, gevolgd door een uitgebreide proeverij van 4 wijnen.
Voor een rondleiding met wijndegustatie graag reserveren.

In elk geval is het elke zaterdag full house, druk én gezellig!

 

www.wijndomein-aldeneyck.be

 

 


 

 

De interesse en zorg van JCI-leden gaat uit naar wat er in de maatschappij plaatsvindt en hoe zij kunnen bijdragen om problemen in deze samenleving op te lossen. Daarom gaat de opbrengst van dit project naar Habbekrats Hasselt - Huis van de Vos.

 

 

 

© 2020 - 2021 LOCKAAL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.